НОВИНИ

ЖИТТЯ, ПРИСВЯЧЕНЕ МИСТЕЦТВУ: У ЗАСЛУЖЕНОГО АРТИСТА УКРАЇНИ ПЕТРА САВОША – ЮВІЛЕЙ.

03.07.24

ЖИТТЯ, ПРИСВЯЧЕНЕ МИСТЕЦТВУ: У ЗАСЛУЖЕНОГО АРТИСТА УКРАЇНИ ПЕТРА САВОША – ЮВІЛЕЙ.

З нагоди 70 річного ювілею відомого актора Волинського академічного обласного театру ляльок, заслуженого артиста України Петра Савоша відбулися урочистості.
Привітати ювіляра з особистим святом прийшли заступник голови Волиньради Григорій Пустовіт, директор департаменту культури, молоді та спорту ОВА Олександр Хвищук, колеги, друзі та родина.

В обласному театрі ляльок Петро Савош працює уже 45 років поспіль. За час роботи він зіграв більше 70 ролей, серед яких найбільш відомі - Дядько Лев з "Лісової пісні", Воєвода - "По щучому велінню", Пірат - "Господар нашого двору", Вовк - "Золоте курча", Казкар - "Мандрівний лялькар" та багато інших. Своєю майстерністю та любовю до театрального мистецтва він охоче ділиться з молодими акторами театру. Так, за ініціативи Петра Савоша при народному аматорському тетарі "Кураж", який він очолює, було створено  дитячу театральну студію "Паросток". 
Цього дня лунало ще безліч слів вітань, захоплення та вдячності від колег, друзів та сім'ї. Урочистий захід супроводжувався теплими і яскравими спогадами про його життяєвий і творчий шлях та музичними композиціями.   

Петро Павлович є тією людиною, яка зібрала  в собі усі чесноти -  і про це говорять люди які йогго оточують..Колектив театру організував тематичний захід у морському стилі, де кожен етап життя ювіляра перелився в яскравих кольорах та незабутніх моментах. У кожній деталі костюмів, декорацій та музичних вібрацій присутні відчували мудрість, сміливість і віддвність справі театру шановного колеги.   

Життя, присвячене мистецтву: заслужений артист з Волині відзначає ювілей

МИ ВІДКРИТІ ДО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ

Пишіть:

Телефонуйте:

+38 050 918 4913 Олена Володимирівна (головний адміністратор театру)

(0332) 72 32 60 - Каса

(0332) 72 31 37 - Черговий

(0332) 72 31 63 - Приймальна

Приходьте:

Слідкуйте: