НОВИНИ

12 неймовірних історій від юних зірочок: "День дитячого театру" пройшов вдало!

16.04.24

12 неймовірних історій від юних зірочок: "День дитячого театру" пройшов вдало!

Сцена Волинського академічного обласного театру ляльок вже вдруге стає місцем, на якому представники аматорських і професійних колективів демонструють свої акторські вміння. Особливість заходу - майже неперервний показ вистав і юний вік учасників. 

За два дні марафону глядачі побачили: історію про курчатко, яке виявилося зовсім не курчатком; історію про "перші гулі" у етноколориті; театралізовану мандрівку старовинним Луцьком; проникливу ліричну постановку на основі творів класиків української поезії; запальну композицію "Раша - Гудбай!"; історію про здобуття титулу зірки шоубізу і справжню дружбу; історія про лисів,які потрапили на небо; уривок з класичного "Сватання на Гончарівці"; історію про чудове малесеньке місто Рондо та війну; трагічну виставу про життя в окупованій Бучі; дитячі історії з казкової скрині; виставу про їжачка, який ледь не перетворився на Чупакабру.



12 та 13 квітня для глядачів працювали:
  • Театральна студія “Нова генерація” (керівниця Рабочаускас Л. А.). Вистава «Кіндер сюрприз».
  • Мистецько-терапевтичний гурток «Забавляночка» навчально-реабілітаційного центру (керівники: Бохонська О.Ю., Хмілевська С. В.). Вистава «На перші гулі».
  • Театральна студія "Сонячне сяйво" (керівниця Мельник О.) та театральна майстерня " ДогориДригом" (керівниця Порицька Р.). Вистава-театралізована екскурсія «Легенди древнього Лучеська» (створена за підтримки Українського культурного фонду).
  • Навчальний театр студентів спеціальності Сценічне мистецтво ВФККіМ ім.І.Стравінського. Поетична композиція “Буття думок” за віршами українських письменників Олени Теліги, Івана Франка, Івана Світличного, Василя Стуса, Василя Симоненка, Інелли Огнєвої.
  • Творча студія Наталії Журавльової. Мюзикл «Миша Шуша Шоу».
  • Театральна майстерня «ДогориДриґом» (керівник: Порицький П.). Чорна комедія «На небо» (за твором Гусньовської М.).
  • Театральна студія Бешкетники Палац культури міста Луцька (викладач Лавринець К.). "Скриня історій" - театральний колаж, створений фантазією дітей про те, які історії могли б розказати їх улюблені іграшки.
  • Зразковий аматорський театр мініатюр "Струмок" філії "Будинок культури селища Благодатне" Нововолинського міського палацу культури (керівниця колективу Максименкова Г.). Вистава "Війна, що змінила Рондо" (за мотивами книги Романишин Р. та Лесіва А.).
  • Вихованці театральної студії Волинського академічного обласного театру ляльок. Уривок з п'єси "Сватання на Гончарівці" (за твором Квітки-Основ'яненка Г.).
  • Театральна студія "Лабіринт" КЗ "Палац культури" м. Сарни (керівниця колективу Тихомирова А.). Вистава “Я - норм” (за п'єсою Захоженко Н.).
  • Рівненська «Школа театрального мистецтва» (керівник Окладов А.). Вистава "НЕ Їжачок" (за п'єсою Богачової А.).

Щиро дякуємо усім учасникам театрального марафону та глядачам. Віримо, що наступний захід буде ще масштабнішим і відбуватиметься під мирним небом!

МИ ВІДКРИТІ ДО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ

Пишіть:

Телефонуйте:

+38 050 918 4913 Олена Володимирівна (головний адміністратор театру)

(0332) 72 32 60 - Каса

(0332) 72 31 37 - Черговий

(0332) 72 31 63 - Приймальна

Приходьте:

Слідкуйте: