НОВИНИ

Запрошуємо на тренінговий семінар «Цілюща лялькова терапія: стимулювання молодих умів та зміцнення юних сердець у час війни»

22.11.23

Запрошуємо на тренінговий семінар «Цілюща лялькова терапія: стимулювання молодих умів та зміцнення юних сердець у час війни»

Запрошуємо психологів, педагогів, вихователів, соціальних працівників, психотерапевтів, арт-терапевтів, представників громадськості та інших зацікавлених осіб на тренінговий семінар «Цілюща лялькова терапія: стимулювання молодих умів та зміцнення юних сердець у час війни».

Мета організації та проведення тренінгового семінару – навчання цільової групи методикам та технікам лялькової терапії для створення стійких систем емоційної підтримки дітей та молоді в громадах, які постраждали від війни.

Тренінговий семінар передбачає:

- ознайомлення з механізмами лікувальної дії ляльки (значення ляльки в житті, вплив ляльки, виготовлення ляльки, робота з лялькою);

- опрацювання базових технік роботи із різними видами ляльок;

- формування умінь та навичок подолання психологічних проблем за допомогою лялько-терапії.

Тренер: членкиня НПА, УСП, та міжнародної асоціації схематерапевтів. Практикуючий психолог у методах гештальт терапії і когнітивно- поведінкової терапії Світлана Сасюк.

Місце проведення: м. Луцьк, вул. Кривий Вал, 18 – Волинський академічний обласний театр ляльок.
Графік проведення тренінгових семінарів:

  • 29 листопада (середа), 10.00 - 14.00
  • 30 листопада (четвер), 10.00 - 14.00
  • 01 грудня (п'ятниця), 10.00 - 14.00
  • 02 грудня (субота), 14.00 - 18.00 2023 року – обирайте зручний для Вас день для участі.

Тривалість: 4 години.

Участь безоплатна! 

Усі учасники отримають сертифікат.


Для участі у тренінговому семінарі, потрібно попередньо зареєструватись за посиланням https://forms.gle/BJAwKyJrYQzpwHFb7

*Відправка реєстраційної форми не означає автоматично участь у тренінговому семінарі. Після розгляду форм кожен учасник отримає окремий e-mail з підтвердженням участі у заході та програму тренінгового семінару.


За більш детальною інформацією звертайтесь за номером 0990290618 (Катерина).

Тренінгові семінари організовані та проводяться в межах реалізації грантового проєкту «Healing Puppetry: Empowering Young Minds and Strengthening Young Hearts during Wartime» / «Цілюща лялькова терапія: стимулювання молодих умів та зміцнення юних сердець у час війни», який фінансується зі Стабілізаційного фонду культури та освіти 2023 Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини та Goethe-Institut Goethe-Institut Ukraine Auswärtiges Amt.

МИ ВІДКРИТІ ДО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ

Пишіть:

Телефонуйте:

+38 050 918 4913 Олена Володимирівна (головний адміністратор театру)

(0332) 72 32 60 - Каса

(0332) 72 31 37 - Черговий

(0332) 72 31 63 - Приймальна

Приходьте:

Слідкуйте: