НОВИНИ

Історія про щирість, віру в диво та дорослішання: атмосферна вистава "Лускунчик" від наших закордонних партнерів не залишила байдужими юних гостей нашого театру!

25.01.24

Історія про щирість, віру в диво та дорослішання: атмосферна вистава "Лускунчик" від наших закордонних партнерів не залишила байдужими юних гостей нашого театру!

Коли тишу у залі перебивають лише захоплені вигуки та підказки героям - значить вистава вдалася. Саме так реагували сьогодні гості нашого театру на "Лускунчика" - виставу-подарунок, яка відбулася у Волинському академічному обласному театрі ляльок 24 січня.
Неймовірна історія про злі чари та щиру віру сподобалася і дорослим, і дітям, які приїхали з освітніх закладів Боратина, Ратнева, Колок, Крупи, Підгаєць, Луцького реабілітаційного центру.

"Лускунчик" сповнений особливою атмосферою очікування Різдвяного дива. І хоча зимові свята вже промайнули, хочеться вірити, що гарний настрій залишатиметься з нами увесь рік і мрії обов'язково збудуться...
Залишалося дограти сім хвилин, коли тишу у залі прорізав сигнал повітряної тривоги. На жаль, дітки не змогли подякувати акторам щирими оплесками, адже поспішали у сховище.

Це ще раз доводить важливість ідеї та робота, реалізація якої і стала можливою завдяки нашим міжнародним партнерам. Ще раз підкреслюємо - лялькотерапія буде розвиватися і, сподіваємося, практика, започаткована нашим театром, під час роботи над проєктом «Healing Puppetry: Empowering Young Minds and Strengthening Young Hearts during Wartime» / «Цілюща лялькова терапія: стимулювання молодих умів та зміцнення юних сердець у час війни», буде поширюватися Волинню.
Ще раз дякуємо за підтримку Стабілізаційному фонду культури та освіти 2023 Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt та Goethe-Institut, Goethe-Institut Ukraine.

Без вас реалізувати наші задуми було б набагато важче!

МИ ВІДКРИТІ ДО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ

Пишіть:

Телефонуйте:

+38 050 918 4913 Олена Володимирівна (головний адміністратор театру)

(0332) 72 32 60 - Каса

(0332) 72 31 37 - Черговий

(0332) 72 31 63 - Приймальна

Приходьте:

Слідкуйте: