НОВИНИ

Сніговичок, таки, потрібен усім: яскрава новорічна вистава від наших закордонних партнерів не залишила глядачів байдужими!

10.01.24

Сніговичок, таки, потрібен усім: яскрава новорічна вистава від наших закордонних партнерів не залишила глядачів байдужими!

"Якщо у залі лунає дитячий сміх, значить лялькотерапія - працює!" Ці слова очільника нашого театру Вадима Хаїнського, сказані ним під час одного з тренінгових занять масштабного грантового проєкту «Healing Puppetry: Empowering Young Minds and Strengthening Young Hearts during Wartime» / «Цілюща лялькова терапія: стимулювання молодих умів та зміцнення юних сердець у час війни» довели свою правдивість.

9 січня у залі нашого театру зібралися дітки з різноманітних освітніх установ та громадських організації не лише Луцька, а й Коршева, Лище, Забороля, Мильська, Ківерців. Усі разом - малеча та дорослі - слідкували за нелегкою мандрівкою маленького Сніговичка, який набрався хоробрості, аби відгадати "Таємницю зачарованого лісу". Під час подорожі лісом, герой зустрів Зайця, боягузливого Вовка, мудрого, але злого Ворона і ЇЇ - хитру Мадам Краголісію.

Чи вдасться героям подолати злу компанію і чи не розтане Сніговичок на самохідній печі злої бабці - це питання тримало у напрузі глядацьку залу аж до самого закінчення вистави. А бурхливі оплески і солодкі подарунки від юних глядачів нашим акторам засвідчили - ролі, як завжди, зіграно вдало, а Добро перемогло!

Коли бачиш посмішки малечі, чуєш її сміх, захоплені вигуки, підказки акторам - де шукати чарівне заклинання, яке сховала підступна Краголісія, аби втримати Ялинку у сніговому полоні - розумієш, що у театрі ляльок затишно і комфортно! Щиро дякуємо міжнародним партнерам, які підтримували наш театр під час реалізації проєкту, а нині гарантували діткам гарний новорічний настрій, яскраві емоції, почуття комфорту : Стабілізаційному фонду культури та освіти 2023 Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt та Goethe-Institut, Goethe-Institut Ukraine.

МИ ВІДКРИТІ ДО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ

Пишіть:

Телефонуйте:

+38 050 918 4913 Олена Володимирівна (головний адміністратор театру)

(0332) 72 32 60 - Каса

(0332) 72 31 37 - Черговий

(0332) 72 31 63 - Приймальна

Приходьте:

Слідкуйте: