НОВИНИ

Відбувся другий тренінговий семінар із лялькової терапії

01.12.23

Відбувся другий тренінговий семінар із лялькової терапії

1 грудня відбувся другий тренінговий семінар "Цілюща лялькова терапія: стимулювання молодих умів та зміцнення юних сердець у час війни". У дружньому колі психологи, педагоги, вихователі, соціальні працівники, психотерапевти, арт-терапевти та представники громадськості вивчали різновиди ляльок.

З особливим зацікавленням учасники прослухали лекцію Вадима Хаїнського, який вчив основам техніки "Оживлення неживого" та відкрив присутнім "Театр предметів". Із психологинею Світланою Сасюк обговорювали застосування ляльок у терапії. Учасники семінару ознайомилися з практикою застосування ляльок у роботі з травматичним досвідом війни.

Тренінгові семінари організовані та проводяться в межах реалізації грантового проєкту «Healing Puppetry: Empowering Young Minds and Strengthening Young Hearts during Wartime» / «Цілюща лялькова терапія: стимулювання молодих умів та зміцнення юних сердець у час війни», який фінансується зі Стабілізаційного фонду культури та освіти 2023 Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини та Goethe-Institut Goethe-Institut Ukraine Auswärtiges Amt.

МИ ВІДКРИТІ ДО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ

Пишіть:

Телефонуйте:

+38 050 918 4913 Олена Володимирівна (головний адміністратор театру)

(0332) 72 32 60 - Каса

(0332) 72 31 37 - Черговий

(0332) 72 31 63 - Приймальна

Приходьте:

Слідкуйте: