НОВИНИ

Відбувся перший тренінговий семінар із лялькової терапії

30.11.23

Відбувся перший тренінговий семінар із лялькової терапії

30 листопада відбувся перший тренінговий семінар "Цілюща лялькова терапія: стимулювання молодих умів та зміцнення юних сердець у час війни". Учасники, серед яких були психологи, педагоги, вихователі, соціальні працівники та арт-терапевти, занурилися в світ лялькової терапії. Опановували механізми лікувальної дії ляльок, розглядали базові техніки роботи з різними видами ляльок та розвивали уміння подолання психологічних проблем через цей метод. Унікальністю цього семінару були практичні вправи, які учасники спробували на собі.

Отримані знання та навички стануть ключем до більш ефективної роботи з дітьми, молоддю і навіть дорослими під час війни. Дякуємо спікеру - психологині Світлані Сасюк за якісні та ефективні техніки лялькотерапії.

Тренінгові семінари організовані та проводяться в межах реалізації грантового проєкту «Healing Puppetry: Empowering Young Minds and Strengthening Young Hearts during Wartime» / «Цілюща лялькова терапія: стимулювання молодих умів та зміцнення юних сердець у час війни», який фінансується зі Стабілізаційного фонду культури та освіти 2023 Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини та Goethe-Institut Goethe-Institut Ukraine Auswärtiges Amt.

МИ ВІДКРИТІ ДО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ

Пишіть:

Телефонуйте:

+38 050 918 4913 Олена Володимирівна (головний адміністратор театру)

(0332) 72 32 60 - Каса

(0332) 72 31 37 - Черговий

(0332) 72 31 63 - Приймальна

Приходьте:

Слідкуйте: