НОВИНИ

Відбувся шостий арт-терапевтичний воркшоп зі створення ляльки

26.11.23

Відбувся шостий арт-терапевтичний воркшоп зі створення ляльки

26 листопада відбувся шостий арт-терапевтичний воркшоп зі створення ляльки. На цьому занятті учасники спробували "оживити" свого персонажа. Працювали над пластикою, голосовою характеристикою. Все це сприяло розвитку творчості, емоційного вираження та комунікативних навичок у дітей.

Робота під професійним керівництвом Вадим Хаїнський допомогла й з ораторськими здібностями дітей. Вони відчули впевненість у голосі й у собі. Поговорили про образи з психологинею Надією Бруякою, прописали монологи персонажів для кращого розуміння їх почуттів і характерів.

Більшість ляльок отримали свій фінальний зовнішній вигляд. А діти відчули гордість за те, що власними руками створили повноцінного героя вистави!

Арт-терапевтичні воркшопи зі створення театральної ляльки організовано та проводяться в межах реалізації грантового проєкту «Healing Puppetry: Empowering Young Minds and Strengthening Young Hearts during Wartime» / «Цілюща лялькова терапія: стимулювання молодих умів та зміцнення юних сердець у час війни», який фінансується зі Стабілізаційного фонду культури та освіти 2023 Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини та Goethe-Institut Goethe-Institut Ukraine Auswärtiges Amt.

МИ ВІДКРИТІ ДО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ

Пишіть:

Телефонуйте:

+38 050 918 4913 Олена Володимирівна (головний адміністратор театру)

(0332) 72 32 60 - Каса

(0332) 72 31 37 - Черговий

(0332) 72 31 63 - Приймальна

Приходьте:

Слідкуйте: