НОВИНИ

Чудове дитяче свято у подарунок від міжнародних партнерів нашого театру!

06.12.23

Чудове дитяче свято у подарунок від міжнародних партнерів нашого театру!

6 грудня 2023 року - у День Святого Миколая - наш театр перетворився на справжню казку! І не лише завдяки оздобам та особливій святковій атмосфері, але й дякуючи презентації нового Різдвяно-новорічного дійства "Як щира дружба та віра у диво холод перемогли".

Юні гості та їхні батьки допомагали Сніжинці подолати Холод. Казка, як і належить, завершилася щасливо - вітанням-благословінням від Святого Миколая. Справжнє диво, яке ще й сталося саме вчасно - 6 грудня, коли в Україні святкують День Святого Миколая.

Привітання було б неповним, якби не прем'єра "Великої мрії маленької ялинки" та солодкі подарунки для усіх гостей нашого театру!

Чудове яскраве свято стало можливим завдяки підтримці міжнародних партнерів та наших земляків.

Нагадаємо, що зовсім нещодавно у нашому театрі відбулися заключні воркшопи у рамках грантового проєкту «Healing Puppetry: Empowering Young Minds and Strengthening Young Hearts during Wartime» / «Цілюща лялькова терапія: стимулювання молодих умів та зміцнення юних сердець у час війни».

Дякуємо усім, хто нас підтримував - фінансово та морально, а насамперед: Стабілізаційний фонд культури та освіти 2023 Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt, Goethe-Institut та Goethe-Institut Ukraine, Управління культури Департаменту культури, молоді та спорту Волинської ОДА, Департамент культури Луцької міської ради, Благодійний фонд «Віримо в Україну», NGO "Volyn Prospects" / ВОГО "Перспективи Волині".

Саме завдяки цим організаціям і стало можливим запросити до нашого театру гостей і зробити їм стільки гарних подарунків, які вартували лише щирих посмішок та гарного настрою!!!

МИ ВІДКРИТІ ДО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ

Пишіть:

Телефонуйте:

+38 050 918 4913 Олена Володимирівна (головний адміністратор театру)

(0332) 72 32 60 - Каса

(0332) 72 31 37 - Черговий

(0332) 72 31 63 - Приймальна

Приходьте:

Слідкуйте: