НОВИНИ

Відбувся сьомий фінальний арт-терапевтичний воркшоп зі створення ляльки

03.12.23

Відбувся сьомий фінальний арт-терапевтичний воркшоп зі створення ляльки

03 грудня 2023 року відбувся сьомий фінальний арт-терапевтичний воркшоп з виготовлення театральної ляльки для дітей та підлітків у Волинському академічному обласному театрі ляльок. Попри повітряну тривогу, нам вдалось організувати справжнє театральне свято для дітей та їх батьків.

Впродовж арт-терапевтичних занять із виготовлення ляльки, учасники пройшли нелегкий шлях творчості і наполегливої праці: від продумування образу та малювання ескізів до створення її довершеного вигляду.

І ось нарешті діти презентували чудову виставу-імпровізацію. Її талановиті та креативні учасники воркшопів готували самостійно, під керівництвом чуйного наставника Вадима Хаїнського. У кожного героя був дивовижний образ, характер і власна неймовірна історія.

Радості не було меж, коли кожен з учасників отримав диплом майстра-лялькаря. А найбільша цінність і дарунок для кожної дитини – театральна лялька, виготовлена власними руками.

Арт-терапевтичні воркшопи зі створення театральної ляльки були організовані та проводилися в межах реалізації грантового проєкту «Healing Puppetry: Empowering Young Minds and Strengthening Young Hearts during Wartime» / «Цілюща лялькова терапія: стимулювання молодих умів та зміцнення юних сердець у час війни», який фінансується зі Стабілізаційного фонду культури та освіти 2023 Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини та Goethe-Institut Goethe-Institut Ukraine Auswärtiges Amt.
Щиро дякуємо за підтримку!

МИ ВІДКРИТІ ДО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ

Пишіть:

Телефонуйте:

+38 050 918 4913 Олена Володимирівна (головний адміністратор театру)

(0332) 72 32 60 - Каса

(0332) 72 31 37 - Черговий

(0332) 72 31 63 - Приймальна

Приходьте:

Слідкуйте: