НОВИНИ

1 червня - Міжнародний день захисту дітей

01.06.22

1 червня - Міжнародний день захисту дітей

З нагоди одного з найбільших у світі «дитячих» свят – Міжнародного дня захисту дітей - Волинський академічний обласний театр ляльок провів ряд заходів для місцевих дітей та дітей вимушених переселенців, яких гостинно прихистила Волинь в нелегкий воєнний час. Варто зазначити, що заходи проходили у трьох різних локаціях.


Зокрема, артисти театру подарували хвилини радості дітворі з Луганщини, відпрацювавши з ними цікаву ігрову програму та провівши благодійну виставу «Підкова на щастя» за мотивами казок Івана Франка.

1 червня, після тривалої перерви у зв’язку з воєнним станом, відновився показ вистав на базі театру – на перегляд благодійної вистави «Котигорошко, або Хлопчик з зеленого стручка» за п’єсою Григорія Усача були запрошені дітки вимушених переселенців з Харківської, Запорізької, Донецької областей, які нині проживають у Луцьку.

Того ж дня  театр презентував виставу про Котигорошка, який безстрашно пішов боронити рідний край від злого ворога, в селищі Олика - для малечі із сіл, які об’єднує місцева територіальна громада, серед яких також було чимало дітей вимушених переселенців.

 

Миру, радості і щасливого майбутнього бажаємо усім українським дітям!

МИ ВІДКРИТІ ДО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ

Пишіть:

Телефонуйте:

+38 050 918 4913 Олена Володимирівна (головний адміністратор театру)

(0332) 72 32 60 - Каса

(0332) 72 31 37 - Черговий

(0332) 72 31 63 - Приймальна

Приходьте:

Слідкуйте: