НОВИНИ

Відбувся перший арт-терапевтичний воркшоп зі створення ляльки

11.11.23

Відбувся перший арт-терапевтичний воркшоп зі створення ляльки

11 листопада 2023 року відбувся перший арт-терапевтичний воркшоп, що відкрив стежку до нашого проєкту "Цілюща лялькова терапія: стимулювання молодих умів та зміцнення юних сердець у час війни", який фінансується зі Стабілізаційного фонду культури та освіти 2023 Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини та Goethe-Institut Goethe-Institut Ukraine Auswärtiges Amt.

Під чутливим керівництвом психологині, артпрактика та менторки з емоційної компетентності Надії Бруяки учасники занурювалися у світ вираження емоцій через творчість. За допомогою спілкування та малювання діти виявляли та виражали свої почуття, розвиваючи емоційну грамотність.

Майстриня Олеся Іщук вчитиме дітей, у прямому сенсі слова, реалізовувати свою мрію про ляльку, яка стане втіленням емоцій та думок. Сьогодні ж діти розробляли ескізи та ліпили голови майбутніх персонажів, відливали гіпсові форми.

Під час заняття пролунав сигнал повітряної тривоги. Але створення ляльок виявилося справжнім захистом від тривоги, тому ми продовжили воркшоп в укритті. В очах дітей був спокій та зосередженість, що свідчило про їхнє відчуття контролю над власним внутрішнім світом.

Ми впевнені, що наш проєкт - це важлива та необхідна ініціатива, яка несе тепло та підтримку молодим серцям в час війни. Будемо раді поділитися радістю та теплом разом з вами, адже попереду ще багато захоплюючих майстер-класів!

Спільно ми створимо світ, де кожен зможе відчути себе у безпеці та зрозуміти справжню силу творчості.

МИ ВІДКРИТІ ДО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ

Пишіть:

Телефонуйте:

+38 050 918 4913 Олена Володимирівна (головний адміністратор театру)

(0332) 72 32 60 - Каса

(0332) 72 31 37 - Черговий

(0332) 72 31 63 - Приймальна

Приходьте:

Слідкуйте: