НОВИНИ

Відбулося четверте арт-терапевтичне заняття "Весела лялька"

20.11.23

Відбулося четверте арт-терапевтичне заняття "Весела лялька"

Сьогодні діти занурюючись у світ гри та творчості, ми створили атмосферу довіри та безпеки. Від "Кола знайомства" до виготовлення веселих ляльок, кожна вправа була спрямована на подолання тривожності та страху, розвиваючи в дітях вміння виражати емоції. Діти вчились спілкуванню без слів та розвивали творчі завдатки. Вони долали страх за допомогою виступу і створення власної казки.
 На цьому заході діти не лише розважалися, а й відкривали для себе нові аспекти особистості. Лялька, яку вони створили, стала не просто іграшкою, а виразом їхніх почуттів та уявлень. Кожна дитина мала можливість подолати емоційні бар'єри через творчий процес, а власна лялька стала своєрідним "другом", який слухав і висловлював почуття дитини без зайвих сумнівів.
Лялькотерапія сприяє розвитку емоційного і соціального інтелекту, допомагаючи дітям виявляти та розуміти свої почуття. Цей вид терапії особливо цінний для дітей, які переживають стресові ситуації, такі як воєнний стан. Вираження себе через ляльку дозволяє їм знаходити та обробляти емоції, що допомагає у відновленні психічного здоров'я та побудові позитивного ставлення до світу. Такий підхід не лише розвиває творчість та емпатію, але і слугує ефективним інструментом для підтримки психосоціального благополуччя у дітей.

МИ ВІДКРИТІ ДО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ

Пишіть:

Телефонуйте:

+38 050 918 4913 Олена Володимирівна (головний адміністратор театру)

(0332) 72 32 60 - Каса

(0332) 72 31 37 - Черговий

(0332) 72 31 63 - Приймальна

Приходьте:

Слідкуйте: