НОВИНИ

Відбулось третє арт-терапевтичне заняття для дітей «Жу-Жу-Жу, а я з лялькою дружу»

17.11.23

Відбулось третє арт-терапевтичне заняття для дітей «Жу-Жу-Жу, а я з лялькою дружу»

Проєкт «Healing Puppetry: Empowering Young Minds and Strengthening Young Hearts during Wartime» / «Цілюща лялькова терапія: стимулювання молодих умів та зміцнення юних сердець у час війни» відкрив для нас світ, де діти втілюють скарби уяви, а наш театр стає теплим і затишним місцем для маленьких митців.
«Жу-Жу-Жу, а я з лялькою дружу!» зібрав одних з найменших учасників всіх арт-терапій. Розпочали його зі знайомства, вивчали особливості наших вірних друзів - ляльок. Діти дізналися, як керувати лялькою, надавали їй голос, оживляли та навіть вчилися робити голосом звуковий супровід дійства.
 Кожен учасник не лише створював свій власний тембральний образ, але й вчився слухати партнерів по сцені. А ось створення власних емоційних історій стало куточком, де діти вільно виражали свої почуття за допомогою ляльок.
Вони вразили нас своїми зворушливими сценками з ляльками та емоційними історіями.
Лялькотерапія допомагає дітям вирішувати емоційні питання, розвивати вміння виражати свої почуття та виявляти емпатію до інших. В цей складний військовий час - це ще один інструмент для зцілення та відновлення.
Дякуємо усім за їхню творчість та енергію!

МИ ВІДКРИТІ ДО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ

Пишіть:

Телефонуйте:

+38 050 918 4913 Олена Володимирівна (головний адміністратор театру)

(0332) 72 32 60 - Каса

(0332) 72 31 37 - Черговий

(0332) 72 31 63 - Приймальна

Приходьте:

Слідкуйте: