НОВИНИ

Відбулося друге арт-терапевтичне заняття «Розкажи свою історію»

15.11.23

Відбулося друге арт-терапевтичне заняття «Розкажи свою історію»

Сьогодні відбулося друге арт-терапевтичне заняття для дітей «Розкажи свою історію» в рамках проєкту «Цілюща лялькова терапія». Захід фінансується Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини та Goethe-Institut.
Діти віком від 10 до 16 років використовували матеріальні об'єкти та елементи театру ляльок, щоб поділитися своїми почуттями. 
Ми провели вправи на побудову довіри у колі учасників. В ході цих ігор, діти не лише знайомилися одне з одним, але й формували важливі комунікативні та емоційні навички. Ігри та вправи змусили учасників відчути важливість взаємодії та довіри.
Ці вправи не лише зміцнювали взаємні зв'язки, але й підготовили групу до подальших етапів терапії та творчості, сприяючи позитивній атмосфері та емоційній відкритості. 
Важливою частиною терапії було вираження своїх страхів та емоцій художніми способами: малюнком, рухом. Дуже трепетно діти розповідали свої історії за допомогою предметів. Це давало змогу оцінити свої почуття збоку та усвідомити значущість самовираження.
У підсумку важливо відзначити терапевтичну силу кожного подібного заходу. Діти не лише виражають свої емоції, але й вчаться розмовляти через творчість.
Цей день приніс багато невимушеної радості та розвитку для наших маленьких учасників. Надзвичайно позитивний вплив на емоційний стан дітей — це ще один крок уперед для нас.

МИ ВІДКРИТІ ДО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ

Пишіть:

Телефонуйте:

+38 050 918 4913 Олена Володимирівна (головний адміністратор театру)

(0332) 72 32 60 - Каса

(0332) 72 31 37 - Черговий

(0332) 72 31 63 - Приймальна

Приходьте:

Слідкуйте: