НОВИНИ

Відбулася арт-терапевтичне заняття «Чому вчать ляльки?

13.11.23

Відбулася арт-терапевтичне заняття «Чому вчать ляльки?

Сьогодні ми провели захоплююче арт-терапевтичне заняття «Чому вчать ляльки?» в межах реалізації грантового проєкту «Healing Puppetry: Empowering Young Minds and Strengthening Young Hearts during Wartime» / «Цілюща лялькова терапія: стимулювання молодих умів та зміцнення юних сердець у час війни», де кожен крок був призначений для розвитку емоційного інтелекту та творчих здібностей малечі.

Почали з тренажних ігор, спрямованих на побудову довіри та створення атмосфери безпеки. Діти залишалися захоплені грою, де фантазія та уява відігравали важливу роль. Потім ми розглянули різні фактури, такі як папір, паралон, целофан, роблячи акцент на відчуттях. Діти, використовуючи ці матеріали, творили свої унікальні ляльки-портрети. 
Велике увага приділялася показу етюдів з ляльками-портретами "Я і мої емоції". Мета - допомогти дітям вільно висловлювати свої почуття та керувати ними, аналогічно акторам у театрі. Цей творчий підхід дозволяє малюкам виражати себе та спілкуватися через творчість, що сприяє їхньому емоційному відновленню. Тому ми запрошуємо вас на наступні терапевтичні заняття.

МИ ВІДКРИТІ ДО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ

Пишіть:

Телефонуйте:

+38 050 918 4913 Олена Володимирівна (головний адміністратор театру)

(0332) 72 32 60 - Каса

(0332) 72 31 37 - Черговий

(0332) 72 31 63 - Приймальна

Приходьте:

Слідкуйте: