НОВИНИ

Знайомство з журі XXVIIІ Всеукраїнського конкурсу умені Лесі Українки

26.09.24

Знайомство з журі XXVIIІ Всеукраїнського конкурсу умені Лесі Українки

Всеукраїнський конкурс імені Лесі Українки відбудеться 22-23 жовтня у нашому театрі ляльок.
На адресу НСТД України надійшло 36 заявок від акторів та студентів, які хочуть взяти участь у конкурсі професійних читців. Члени та членкині журі вже приступили до перегляду відеозаписів і незабаром буде оголошено імена, тих хто поїде в Луцьк на ІІ тур.

Тож пропонуємо ближче познайомитись з журі конкурсу.

Лідія Марчук: режисера, журналістка; викладачка-методистка акторського та режисерського мистецтва; голова циклової комісії "сценічне мистецтво" Волинського фахового коледжу культури і мистецтв імені Ігоря Стравінського.

Альбіна Сотникова: акторка театру і кіно, народна артистка України; працює у Національному театрі імені Марії Заньковецької; зіграла понад 60 ролей на сцені театру та у фільмах.

Тетяна Кобзар: театральний педагог, доцент, викладач кафедри сценічної мови КНУТКіТ імені Івана Карпенка-Карого; акторка театру і кіно, заслужена артистка України; телеведуча.

Юрій Чеков: актор у Національному театрі імені Марії Заньковецької; доцент факультету культури і мистецтв Львівського національного університету імені Івана Франка.

Тарас Жирко: актор театру і кіно, народний артист України, театральний режисер; актор у Національному театрі імені Івана Франка; також працює, як актор та режисер в МТМ «Сузір’я»; лауреат премії ім. І. Котляревського.

Волинський академічний обласний театр ляльок з нетерпінням чекає всіх на XXVIII всеукраїнському конкурсі й готує цікаві сюрпризи, про які розповімо детальніше згодом.

МИ ВІДКРИТІ ДО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ

Пишіть:

Телефонуйте:

+38 050 918 4913 Олена Володимирівна (головний адміністратор театру)

(0332) 72 32 60 - Каса

(0332) 72 31 37 - Черговий

(0332) 72 31 63 - Приймальна

Приходьте:

Слідкуйте: