НОВИНИ

Лускунчик – це класика про справжність

16.01.23

Лускунчик – це класика про справжність

Лускунчик – це класика про справжність

Саме так, з нетерпінням і захопленням його чекала юна дівчина Марі з повісті-казки Ернеста Теодора Амадей Гофмана «Лускунчик». Добрий чарівник Дросельмеєр, приготував для неї розповідь про принца Лускунчика і примхливу красуню принцесу Пірліпат, яку мишача королева Мишильда перетворила на мишу.

 

Цієї неділі дорослі й діти мали змогу зануритися в атмосферну виставу «Лускунчик» у Волинському академічному обласному театрі ляльок (режисер Анатолій Поляк, художник Сергій Шевчук, музика Петра Чайковського). Вистава особлива і щемлива для працівників театру, адже з нею пов'язано багато спогадів, у ній грали чи не три покоління акторів. До речі, перша лялька, яку я опановував в театрі, як актор – це Король, саме з цієї вистави.

«Лускунчик» – це класика, у якій актори представляють глядачу виставу, граючи як живим планом, так і природньо вплетеними ляльковими сценами. Ця вистава – про справжні щирі почуття, про внутрішню красу людини, про перемогу, про самопожертву заради інших.

Актори театру, яких можете побачити на світлинах: заслужений артист України Петро Савош, Світлана Стасюк, Юлія Тузова, Олексій Криворучко, Валерій Семенюк та актори за ширмою Олег Даниленко, Олексій Криворучко, Світлана Ришко, Світлана Пилипчук, Олена Бондарук вчергове подарували глядачам новорічну атмосферу та відчуття казки.

МИ ВІДКРИТІ ДО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ

Пишіть:

Телефонуйте:

+38 050 918 4913 Олена Володимирівна (головний адміністратор театру)

(0332) 72 32 60 - Каса

(0332) 72 31 37 - Черговий

(0332) 72 31 63 - Приймальна

Приходьте:

Слідкуйте: